Het teruggavebeleid 22/23

31 juli 2023
Leestijd: 1 min

Flex staat voor behoud van onderwijsgeld en -personeel. Wij faciliteren, tegen kostprijs, een nationale kaartenbak inclusief het administratieve kruispunt waar de zzp’er en het schoolbestuur elkaar zonder afhankelijkheid van een bureau tegenkomen.

Tegen kostprijs
Om Flexonderwijs duurzaam in de lucht te kunnen houden, vragen wij enkel de kostprijs ter vergoeding. Door onze automatiseringen stijgen de kosten niet evenredig mee bij meer gebruik. Hier is winst te halen voor het onderwijs. Hoe? De totale kosten worden verdeeld over de afnemende besturen. Hoe meer afnemers, hoe lager de individuele kosten. Flex biedt een bespaarmodel.

Het teruggavebeleid
Aan het einde van het schooljaar wordt de winst verrekend over het aantal scholen en het aantal maanden dat er voor FIEB is betaald. Dit doen we met terugwerkende kracht. Vanaf augustus 2024 krijgen de besturen de keuze wat ze met deze gelden willen doen.

Schooljaar 2022/2023
In de overeenkomsten van 22/23 is het teruggavebeleid, als uitzondering, op voorhand verwerkt. Dit is terug te vinden in de overeenkomst

 

Meer over het teruggavebeleid Meer over Flex in eigen beheer De voordelen op een rij

Gerelateerde artikelen

5 oktober 2024

Hoe een NEE ook een JA is

Artikel bekijken
8 juni 2024

Brabantse besturen zijn tegen tussenbureaus maar voor zzp-inzet

Artikel bekijken
8 juni 2024

Steeds meer besturen nemen de software van Flexonderwijs in eigen beheer

Artikel bekijken

Interessante informatie

Vorige
Volgende