flexonderwijs_logo

Het overzicht voor het besturen
met behoud van autonomie voor de zzp'res en de scholen.

Het overzicht voor het bestuur met behoud van autonomie voor de zzp'ers en de scholen.

Sinds 2018 zijn we het grootste openbare platform voor onderwijs-zzp’ers. In 2020 volgde de flexaanvraag en 1 jaar later ontwikkelden we een administratietool. Hiermee ontzorgden we optioneel de school en zzp’er middels een tweepartijenovereenkomst inclusief urenregistratie en facturatie. De zzp’er zonder tussenpartij werd een begrip!

Steeds meer scholen ervaarde deze flexibiliteit en kwaliteit van de zzp’er zonder tussenpartij. Hierdoor ontstond er een nieuwe vraag uit het onderwijs; “Kunnen jullie ook een bestuursomgeving maken?”

Vanaf 1 augustus 2022 is het mogelijk voor Flex in eigen beheer te kiezen. We bouwen de Flexsoftware op maat waardoor het bestuur het overzicht heeft en de scholen (net als de zzp’ers) de autonomie behouden. 

Zó blijft het onderwijs onafhankelijk van bureaus en houden we het onderwijsgeld in het onderwijs.

Beheer

Werving

Selectie

Administratie

Optimaal beheer (werving, selectie en administratie) vanuit overzicht

Beheer

De werving gaat van mond-tot-mond

Werving

Profiteer van de landelijke dekking

Selectie

Geen percentages per uur op de factuur

Administratie

Wat zijn de kosten?

Als bestuur betaal je licentie-kosten voor de software. De tarieven varieeren tussen de 75 en 95 euro per school per maand.

Door deze lage kosten bevestigen we onze missie; onderwijsgeld en onderwijskwaliteit in het onderwijs houden. Het spreekt voor zich dat de er geen administratiefee op de factuur komt.

Ervaringen van schoolbesturen

"Zelfstandigen werken liever zonder bemiddelaar omdat ze de ondernemersvrijheid missen. Bemiddelaars knagen aan het uurtarief waardoor ze duurder zijn dan ze eigenlijk kosten."

ruimte voor FAQ