ZelfstandigeOnderwijs
FAQ       Contact

Bewegen gaat het beste samen

Flexonderwijs werkt graag samen met partijen die ook opbouwend naar het onderwijs kijken. Elkaar helpen waar mogelijk is een bijdrage aan een goed en gezond onderwijssysteem. Op deze pagina vind je initiatieven van aangesloten zzp’ers en organisaties.

Non-profit initiatieven

Heb je ideeën om het onderwijs op te bouwen? Deel ze vanuit met of zonder naam, maar deel ze 🙂

Een openbare (gratis) vacaturebank voor loondienst-vacatures. je deelt enkel de feitelijke info. De rest doet de nieuwsgierigheid naar elkaar.

Een kijkje in de klas van een collega op een andere school. Bied jezelf aan of vind de collega die er voor open staat via collegialevisitatie.nl

Mensen uit de praktijk die iets kunnen vertellen over hun vakgebied of levensverhaal (verslaving, dakloos, burnout etc).

De uitstroom van onderwijspersoneel is helaas groter dan de instroom. Benieuwd waar dit door komt?

Leren lezen op de RALFI (herhalende) manier. Via deze site vind je teksten van en voor gebruikers van de methode

Het onderwijs is een #prachtvak! Denk maar eens aan jouw voorbeeld voor het onderwijs. Jouw edufluencer. Geef hem/haar een eervol podium zonder likes & share

Uiteindelijk draait beroepsgroepvorming wat ons betreft om beroepseer: het is aan leraren zelf om de eer van hun vak hoog te houden. Ben jij al lid?

Commerciële organisaties met een maatschappelijk doel

Wijsmetballen zet individuele- en groepsontwikkeling in beweging!

Materiaal voor de klas. Van posters tot spellen, van filmpjes tot kaarten. Gratis en betaald.

Zo snel en goed mogelijk leren voor al je toetsen, school- en eindexamens. Dat doe je met video’s, oefeningen en chat van JoJoschool.

Online onderwijs is niet meer weg te denken. Maar wil je online onderwijs goed geven, verschilt de aanpak van een fysieke les. Heb jij al je certificaat?

Vergelijk de extra kosten tussen partijen bij inleen van onderwijs-zzp'ers. Denk ook aan contactverbod en overnamefee's.

Het is tijd om de scholen met goed werkgeverschap aandacht te geven. De voorbeelden van scholen met een groot werkgeluk onder leerkrachten. .

Ouders noodgedwongen thuis aan het werk omdat de leerlingen geen leerkracht hebben? Huur een leerkracht in vanuit de zaak en de werknemers kunnen zorgeloos op kantoor werken.

Edutrainers helpt jou met didactisch digitaal lesgeven en vergroot jouw digitale vaardigheden met e-learning, workshops en leskaarten

problemen lossen we niet enkel op door het antwoord te geven, maar ook door te ervaren welke variabelen gezamenlijk tot een oplossing kunnen leiden

De schoolsite is het visitekaartje! Hoe vet zou het zijn als de site gerund en gevuld wordt door leerlingen. Leren in de werkelijkheid.

Een best practice op het snijvlak van Onderwijs & ICT. Binnen onze aanpak wordt het beste uit de disciplines onderwijskunde, informatiemanagement en veranderkunde gecombineerd.

Leerlingen hebben korte momenten van rust nodig om de lesstof te kunnen verinnerlijken. Wist je dat paar minuten al een groot effect hebben op de aandacht en focus?

Je boekhouders fiksen het: je administratieve overzicht, je aangiftes, de Belastingdienst. Voor een vast bedrag per jaar krijg je een persoonlijk boekhoudteam én een online programma.

Teruglinken naar Flexonderwijs kan. Kies gerust datgene wat het best past op jouw site.
(rechtermuisklik > opslaan)

Tekst

Alle onderwijs-zzp'ers zonder tussenpartij! Naast terugkeer van de stillereserve (onderwijsbevoegden werkzaam buiten het onderwijs) zorgt Flex ook behoud van onderwijskwaliteit en -geld. Investeer als school in behoud van je (loondienst) kernteam door inzet van een flexibele externe schil zonder bureaus.

Webadressen

Afbeelding