ZelfstandigeOnderwijs
FAQ       Contact

Waarom we dit doen

We hebben in het onderwijs een lek betreft onderwijsgeld, onderwijspersoneel en onderwijskwaliteit. Volgens Dennis en Jan-Willem (leerkracht) gaat het niet om veranderen, maar om bewustwording. “Geld is niet automatisch de oplossing voor alle onderwijsproblemen.”

In 2018 is Flexonderwijs gestart waarbij we faciliteren in kennismaken, informeren en administreren. “Voor professionals en voor opdrachtgevers die het anders willen doen dan hoe we het al jaren doen.” Lees hier meer over de start tot nu.

Hoe we dit doen

Het platform is te vergelijken met een marktplein. De zzp’ers hebben een eigen kraampje en bepalen zelf hun diensten, tarieven en openingstijden. Zelfstandigen betalen jaarlijks 50 euro (excl btw) voor dit kraampje. Zo faciliteren wij flexibiliteit voor het onderwijs zonder overheadkosten.

A) Zelf zoeken

Dit kan met een gratis schoolaccount en de filteropties aan de zijkant. De administratietool is optioneel

B) Aanvraag plaatsen

Zelfstandige krijgen vervolgens 24 uur om te reageren en beide partijen gebruiken de administratietool

C) Flex-in-eigen-beheer

Met FIEB kopen schoolbesturen de software af voor een vast bedrag per school per maand inclusief teruggavebeleid

Cijfers

We houden hier live voor je bij hoeveel scholen en/of zelfstandigen er zijn aangesloten, hoeveel aanvragen er zijn geplaatst, hoeveel overeenkomsten er op dit moment actief zijn en wat de gemiddelde zzp’er kost. 

Wie zijn wij

Allereerst bestaat flex dankzij de aangesloten scholen en zelfstandigen. Het platform is van de onderwijs-zzp’ers en voor het onderwijs.

Flex heeft zijn bestaansrecht eveneens te danken aan fijne samenwerkingen met partners met gedeelde visie op goed onderwijs.

Mede eigenaar en Software developer. Werkzaam in commerciele en sociale sectoren.

Initiatiefnemer en leerkracht basisonderwijs. Als ideeenmeester bemoeit hij zich graag met het onderwijs

Wij maken ons sterk voor een #krimpendtekort

Een verschil met een commerciële bureaus en platforms is dat wij niet invullen maar aanvullen. Het onderwijs kent 90.000 stillereserve die op deze manier graag terugkeren in het onderwijs. Het onderwijs kan rekenen op meer mensen die tegelijkertijd uitstroom kunnen beperken.

Je kunt op Flex rekenen van basisonderwijs tot en met universiteiten. Van vak- tot groepsleerkrachten. Van ondersteuner tot schoolleider

Het onderwijs kan op ons rekenen!

Flex brengt onderwijs en onderwijsprofessionals bij elkaar zonder afhankelijkheid, bemoeienis en overheadkosten.