ZelfstandigeOnderwijs

Van start tot nu

Jan-Willem Duim (leerkracht basisonderwijs sinds 2007) merkte dat het lerarentekort een andere reden had dan het tekort aan onderwijsbevoegden. Het werk van alleskunner is steeds minder wenselijk en daarom moeilijker vol te houden. Als zelfstandige besloot hij dit te ontdekken of zelfstandige hierin een positieve bijdrage kon leveren.

Het platform groeide hard. Na 2 jaar was er naast Flexleerkracht ook flexdocent en flexadvies. In totaal telde Flex-Onderwijs 350 aangesloten zelfstandigen die gevonden werden zonder tussenpartij.

In 2019 werd de beslissing genomen om het platform te professionaliseren en daarbij kwamen de kennis en talenten van Dennis Jungerius als geroepen. Dennis is software developer en werkzaam in commerciële en sociale sectoren.

Vanaf 31 januari 2020 hebben Dennis en Jan-Willem (overigens vrienden sinds 1998) FlexPlus opgericht. Hiermee heeft FlexOnderwijs een goed geregelde bedrijfsvorm en kunnen we onze diensten nog beter en veiliger aanbieden.

Sinds die tijd volgt de ene update de andere op. Van zelf te beheren profielpagina’s tot administratietool, flexaanvraag, flexeigenbeheer en verzekeren. Maar ook onze kennisbank en daaraan gekoppelde services waarin we websites, cursus, trainingen, profiel-fotografie en boekhoudpakketten aanbieden.