Tips voor een pakkende profielpagina

22 februari 2022
Leestijd: 2 min

Hieronder een kleine impressie van de tips. Wil je alle tips zien? Bezoek de teamkamer

Naam en adres
Voer je echte voornaam, achternaam en adres in. Dit komt namelijk ook op je overeenkomsten en facturen te staan

Url
Hier vind je de url van je profielpagina. Zo zie jij hoe anderen hem zien. Je kunt deze profielpagina ook in je social of op je website plaatsen. Scholen en anderen zonder gratis flexaccount zien je achternaam, telefoonnummer en mailadres bewust niet. In het verleden gingen bureaus en datingsites hiermee aan de haal.. Wel kunnen geïnteresseerden een bericht plaatsen die in je berichtenbox komt.

Reisafstand
Dmv je reisafstand krijg je notificaties van aanvragen die binnen jouw werkgebied passen

Profielfoto
Kies voor een duidelijke profielfoto. Gebruik niet dezelfde foto als op je socialmedia-profielen om spam (vanuit bureaus en leerlingen) te voorkomen

Korte beschrijving
Geef middels termen aan waar je voor gevonden wilt worden. Dat kan een regio of een doelgroep of een functie zijn. Voorbeeld: Leerkracht bovenbouw, Amsterdam, Losse dagen, enthousiast en ondernemend.

Verzekering
Vanuit Flexonderwijs bieden we een collectieve verzekering die vrijblijvend is. Het grote voordeel is dat je volledig verzekerd bent voor aansprakelijkheid en ongevallen maar alleen betaald als je werkt. De kosten bedragen 15 cent per uur. Hiermee bespaar je veel kosten en kun je eenvoudig je uurtarief er op aanpassen. Meer info? klik op de knop “ga naar services” en klik op aanmelden bij “collectieve verzekeringen bij Alicia”

Verklaring omtrent gedrag (VOG)
Upload je recentste VOG. Deze kun je aanvragen via flexonderwijs.nl/vog. De kosten zijn voor de zzp’er. Door je VOG hier te uploaden hoef je hem niet aan scholen te tonen en/of in te leveren. VOG’s zijn volgens de wet 6 maanden geldig. Je krijgt (als je er eentje hebt geupload) automatisch een melding wanneer hij verlopen is)

Meer tips lees je in onze teamkamer

Gerelateerde artikelen

14 oktober 2024

DBA checklist

Artikel bekijken
5 oktober 2024

Hoe een NEE ook een JA is

Artikel bekijken

Hoeveel opdrachtgevers moet ik hebben als zzp’er in het onderwijs?

Artikel bekijken

Interessante informatie

Vorige
Volgende