flexonderwijs_logo

Een overeenkomst voorstellen

De werving is reeds kosteloos voor je gedaan. Vanuit een Flexaanvraag is flex mede verantwoordelijk voor de juiste overeenkomst en het juiste administratieproces. Voor deze verantwoordelijkheid lopen we niet weg, maar hebben we de administratietool ontworpen. Drie belangrijke eigenschappen van deze tool:

Bespreek de voorwaarden met de zzp’er (uurtarief, periode, dagen, taakomschrijving en eventueel btw). TIP; over uurtarief valt de onderhandelen.

Korte opdrachten (1-10 dagen) zijn in de regel vaak duurder dan langdurige opdrachten (meer dan 10 dagen) omdat de zzp’er zijn/haar kosten over minder uren moet verdelen. 

Ga, ingelogd, naar de profielpagina van de zzp’er

Klik op “overeenkomst voorstellen” (onder de foto) en vul de overeengekomen voorwaarden in. Deze voorwaarden worden samen met de gegevens uit schoolprofiel en zzp-profiel toegevoegd aan de overeenkomst (bekijk concept-overeenkomst)

Onderteken de overeenkomst. Mocht je niet tekenbevoegd zijn, is er een optie om een handtekening te uploaden. Zorg er wel voor dat de naam in de upload-image zit. 

Wil het bestuur dit liever anders? Dan is er wellicht een oplossing in de vorm van FlexEigenBeheer